,,

DanzArt, gdje se umjetnost

susreće s plesom i blagostanjem.

,,

O nama

Studio DanzArt je nastao iz strasti prema poučavanju i širenju čarolije i svih blagodati plesa. Cilj studija je ponuditi balet i programe koji se temelje na baletu, te druge plesne i fitness programe za SVAKOGA, bez obzira na dob, vještine, sposobnosti ili iskustvo. Tečajevi u DanzArtu su idealni za početnike, bivše plesače koji se žele vratiti svojoj strasti, za one kojima je fitness temeljen na plesu oblik zdravog života ili za one koji samo žele iskusiti užitak plesa...

Dosad sam isprobala različite vrste vježbanja, ali balet je 2 u 1: terapija za dušu i tijelo.

-Atiđa Selmani (33), učenica baleta, Hrvatska

Svjedočanstva

U vrlo kratkom periodu od dolaska u studio, napredak je bio očit. Sve to ne bi bilo moguće bez profesionalnog vodstva, ugodne i tople pozitivne atmosfere te internacionalnog, nenatjecateljskog i poticajnog okruženja, što sve zajedno dopušta da se svaka polaznica osjeća kao da je u malom pravom plesnom raju!

-Ivana Bozanić, učenica baleta, Hrvatska

Nevjerojatno je kako te naizgled jednostavne vježbe koje izvodimo na satovima baleta dovedu u formu, izgrade mišiće, povećaju koncentraciju i poprave držanje ali i raspoloženje.

-Maja Kušan (28), učenica baleta i fitnessa, Hrvatska

¡ REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO SADA !

Kako bismo garantirali personaliziranu obuku te omogućili pažljivo ophođenje sa svakim polaznikom, neki su programi ograničeni na 10 – 12 polaznika.

¡ PRIDRUŽITE NAM SE NA PROBNOM SATU !

Ako još niste sigurni koji bi Vam program najbolje odgovarao, imate priliku isprobati prvi sat besplatno, uz stručno vodstvo naših kvalificiranih i posvećenih pedagoga.

Kontakt

+385 (0)91 2777 267       l         danzart.hr@gmail.com

Ul. Pavla Hatza 12 (Kat I)
10000, Zagreb, Hrvatska

© 2020 by DanzArt